Rólunk

Az ITNH Kft. elsősorban SMT gyártásra specializálódott, de természetesen minden kapcsolódó technológia és feladat is szerepel szolgáltatásaink között.
Alkalmazott technológiáink főként HI-LO, azaz High Quality + Low Capacity kategóriájúak, ami alapján leginkább a kis és közepes PCB sorozatok SMT-re épülő gyártását tudjuk a legideálisabb feltételek mellett vállalni.

Fentiek alapján jó szívvel ajánljuk fel kapacitásainkat, bízva a minden fél számára gyümölcsöző üzleti kapcsolat mielőbbi létrejöttében, és hosszú távon történő fennmaradásában. Hiszen az a jó üzlet, amely minden felet egyaránt kielégít.

Történetünk

Az ITNH Kft.-t 2004. év végén alapítottuk, és az eddig eltelt években több üzletágban is tevékenykedtünk (különféle technológiai berendezések értékesítése, ipari felületkezelés). További aktivitásaink keretében nyújtott szolgáltatásainkról a www.itnh.hu főoldalon az adott ikonra kattintva tájékozódhat.

Az elmúlt években alakítottuk ki elektronikai gyártóüzemünket Észak-Magyarországon, Edelény településen, Miskolc közelében. Működési területünk jelentősen túlmutat a regionális határokon, készek vagyunk nemcsak magyarországi, hanem akár határon túli területeken is kínálni szolgáltatásainkat.

Üzemi technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megbízható, minőségi munkával tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Társaságunk legfőbb ismérve eddigi működése alatt, és eddigi tevékenységei tekintetében is a rugalmasság, a magas szintű problémamegoldás képessége volt. Ezt a szemléletet kívánjuk továbbvinni az elektronikai gyártás területén is.