Minőségbiztosítás

Alkalmazott minőségirányítási rendszereink és működési körülményeink megfelelnek az ágazatban általánosan alkalmazott szabványoknak és előírásoknak, ideértve az ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszert, a gyártó- és kiszolgáló területek EPA minősítését, valamint munkavállalóink ESD védelmi, IPC-A-610 és IPC-7711/7721 szerinti képzettségét.

ESD elleni védelmünket az IEC61340-5-1:2022 szabvány alapján menedzseljük. Menedzserünk a legmagasabb szintű tanúsítványokkal rendelkezik, és a Magyar Szabványügyi Testület tagja. Munkatársaink ESD védelmi technikusi, az operátorinál magasabb szintű oktatásban részesülnek.

Igény esetén J-STD-001 kompatibilis vagy más szabvány szerinti gyártási folyamatokkal is kérhetőek szolgáltatásaink.

Vállaljuk továbbá részleges vagy teljes beszerzési folyamatok támogatását, levezetését, dokumentálását, utánkövetését, valamint szabványok, munka-, folyamat- és termékutasítások, service manual-ok elkészítését, fordítását, támogatását is.

Minőségpolitikai nyilatkozat

Társaságunk elkötelezett amellett, hogy minőségi szolgáltatásokkal, és a lehető legnagyobb rugalmasság mellett szolgálja ki ügyfelei eltérő igényeit, személyre szabott megoldásokat kínálva minden szakmába illő, vagy ahhoz kapcsolódó problémájukra, elvárásukra.